Elindult a Red Orchestra 2 béta

A PC-s taktikai FPS második epizódjának nyílt tesztje megkezdődött, de csak azok számára elérhető, akik előrendelték a Deluxe Edition-t.

Elindult a Red Orchestra 2 béta

A PC-s taktikai FPS második epizódjának nyílt tesztje megkezdődött, de csak azok számára elérhető, akik előrendelték a Deluxe Edition-t. Az első fázisban három pályát próbálhattok ki, és azokon is 3 játéktípus lesz elérhető: Firefight, Countdown és Territory.

A Tripwire most végzi az utolsó játékegyensúllyal kapcsolatos simításokat, természetesen a Ti visszajelzéseitek alapján. A béta letölthető a Steamről.

Fontos megemlítenünk, hogy a Tripwire engedi fogja szerver adminisztrátoroknak, hogy olyan szervereket hosztoljanak, ahol ranglistás meccsek is játszhatóak.

"Úgy érezzük, hogy 'falakkal körbevett kert' megközelítés, amivel a legtöbb fejlesztő viszonyul a szerverhosztoláshoz, nagyon nehézzé teszi a klánok és játékos közösségek életét. Elfojtja a moddolást és játékosok által kreált pályák fejlesztését, ez a két dolog pedig nagyon fontos a sikerhez és kulcsa a multiplayer játékok hosszú életének."

"Összeraktunk egy listát az ajánlott szerver hosztoló partnereinkről, akikkel szorosan együttműködtünk, hogy biztosítsák számotokra a lehető legjobb élményt és kellő hardvertámogatást."

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward