Elindult a Rainbow Six: Siege zárt bétája

Mostantól négy napig tart a tesztelés, a legfontosabb, hogy a netkód rendben legyen.

Elindult a Rainbow Six: Siege zárt bétája

A mai naptól fut a szélesebb rétegek számára is hozzáférhető Rainbow Six: Siege zárt bétateszt. Be tudunk kerülni egyrészt a játék előrendelésével, másrészt pedig számos különböző oldalon (így az Nvidiától is) lehetett kulcsot szerezni. A tesztelés szeptember 28-ig tart PC-n, PS4-en és Xbox One-on, de ha még nem jutottál be, akkor nincs minden veszve, a résztvevők számát folyamatosan bővíti majd a Ubisoft.

A bétában 14 karakterosztály érhető el, három pálya, valamint három játékmód. A kiadó hangsúlyozza, ez csak egy töredéke a végleges tartalomnak, hiszen abban például 11 pálya kap majd helyet, és ahogy azt megírtuk, a későbbi pályák ingyenes DLC formájában érkeznek majd.

A mostani bétateszt legfontosabb célja a Ubisoft szerint a hálózati infrastruktúra és a játék netkódjának tesztelése, de a matchmaking rendszerek finomhangolását is most fogják elvégezni. Ennek megfelelően a játékkeresés és a kapcsolódás néha még döcögősen mehet.

Ahogy arról korábban írtunk, a Rainbow Six: Siege megjelenését eltolták októberről decemberre, és a Ubisoft-vezér Yves Guillemot szerint minden esély megvan rá, hogy a kiadó valaha készült legsikeresebb FPS-e legyen - nagyobb eladást vár ettől, mint a Far Cry 4-től.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward