Elhagyja az előző generációt az új Call of Duty

Ezen kívül kiderült az is, hogy a felújított Call of Duty 4-et nem lehet majd külön megvenni. Egy kérdésünk azonban még van...

Elhagyja az előző generációt az új Call of Duty

Twitteren kérdeztek rá az Infinity Wardnál, hogy a novemberben érkező Call of Duty: Infinite Warfare megjelenik-e az előző generációs konzolokra. A válasz egy elég rövid és egyértelmű nem volt. Mindez persze logikus: mostanra már nagyon kevés az olyan felhasználó, aki évről-évre érdeklődik az új játékok iránt, és mégis Xbox 360-on vagy PS3-on maradt.

Éppen ezért jutottunk el arra a pontra, amikor már nem éri meg a befektetést, hogy egy alapvetően az új hardverekre kihegyezett játékot komoly munkával visszabutítsanak az előző konzolokra. Ennek a jelei egyébként már tavaly is mutatkoztak, hiszen a Call of Duty: Black Ops 3 előző generációs változataiból kimaradt a kampány, ráadásul a sorozat hagyományaival ellentétben még a bent maradt multiplayer mód sem nagyon tudta tartani a 60fps-t.

Van egy jó hírünk és egy rossz

Ezen kívül megtudtuk, hogy az Infinite Warfare-ben visszatérnek a zombik, ami egyébként furcsa módon az első eset lesz, hogy a zombis mód bekerül az Infinity Ward egyik játékába. A stúdió előző címe, a Call of Duty: Ghosts egy Extinction nevű móddal érkezett, ami ugyan hasonlóan működött, mint a Black Ops-epizódok zombis módjai, csak éppen idegenek voltak az ellenségek.

Eddig tartott a jó hír. A rossz hír az, hogy a felújított Call of Duty 4-et semmiképpen nem vehetjük majd meg külön. Az Activision ma egyértelművé tette, hogy csak azok tudják megkaparintani a Modern Warfare Remasteredet, akik az Infinite Warfare-ból megveszik a Legacy, Legacy Pro vagy Digital Deluxe kiadást.

Egy kérdés még van

Ahogy azt tegnap megírtuk, a Raven Software teljesen felújítja a Call of Duty 4 kampányát, amit igyekeznek a mostani generáció szintjére felrántani. Ezen kívül arról is beszéltünk, hogy a multiplayer esetében minden játékrendszer visszatér, így a prestige rendszer, az XP-gyűjtés és a killstreakek is.

Azt azonban egyelőre sem a fejlesztő, sem pedig a kiadó nem árulta el, hogy a multiplayer az eredeti engine felújított változatán fut majd, vagy az Infinite Warfare rendszerét használja, és ahhoz készítették el újra a beígért tíz közönségkedvenc pályát.

Jelenleg úgy hangzik, hogy inkább az utóbbi a valószínű, de amint biztosat fogunk tudni, megírjuk.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward