Elérhető a Solos mód a Call of Duty: Warzone-ban

Végre nem csak osztagokban lehet mészárolni.

Elérhető a Solos mód a Call of Duty: Warzone-ban

Call of Duty különálló módon is elérhető, Warzone névre hallgató battle royale részlege végre megkapta azt a módot, aminek már a megjelenéskor is benne kellett volna lennie: a Solos végre lehetőséget ad arra, hogy ne három fős osztagokban, hanem egyedül akciózzunk.

A Warzone-on belül ugyebár alapvetően két mód érhető el: a Battle Royale a szokásos formulát követi: összesen 150-en lehetünk a pályán, ahol le kell leszámolnunk az ellenfelekkel egy folyamatosan zsugorodó pályán (itt a csugorodást egy halálos gázfelhő okozza). A Plunder ehhez hasonló:csak éppen itt a cél a legtöbb in-game pénz összegyűjtése azáltal, hogy lootoljuk a pályán található dolgokat, megbízásokat teljesítünk, és kiraboljuk a lelőtt ellenfeleket.

Mostantól a hármas felosztás mellett mindkettő játszható egyedül is, amolyan free-for-all jelleggel, ami rendkívül szórakoztató káoszt ígér. "Gondoljatok rá úgy, mint egy klasszikus Call of Duty-féle free-for-all módra, csak éppen jóval nagyobb méretekben" - szól a hivatalos leírás.

Az Infinity Ward szerint a Solos módban a legjobb barátunk az információ lesz, ami sokat javíthat a túlélési esélyeinken. A készítők megosztottak öt tippet, hogy segítsenek kicsit belerázódni az akcióba az újoncoknak:

  1. Nagyon érdemes figyelni a Tac Mapot és a Compasst, és különösen érdemes rámenni az olyan felderítő eszközökre, mint a Recon Drone és az UAV. Ezen kívül ajánlott minél több pénzt gyűjteni, és azokból olyan dolgokat venni, mint a Self-Revive Kit, a Heartbeat Monitor, vagy a Buy Station.
  2. A Gulag itt is elérhető lesz, de csak egy életünk van Solos módban, úgyhogy hozzuk ki belőle a legtöbbet mind Verdanskban, mind a Gulagban. Nincs Buyback.
  3. Érdemes rámenni a Contractokra, főleg a Recon Contractokra, ugyanis a Solod módban az elfoglaláshoz szükséges idő feleannyi. Pénz, pénz, pénz!
  4. A Solosban a csapattársak ugye nem tudnak feltámasztani, de vannak Self-Revive Kitek, úgyhogy ha nullára lőttünk egy ellenfelet, érdemes ellenőrizni, hogy ott maradnak-e a földön, mielőtt tovább állunk.
  5. Tanulj a Solos módból! Ugyan kevesebb esélyed van a győzelemre, de a tapasztalatok jól érvényesíthetők a hagyományos, háromfős osztagos módban.

A Call of Duty: Warzone egyébként elképesztően sikeres: az első 24 órában több, mint 6 millióan töltötték le, majd négy nap múlva már 15 millión állt ez a szám. Ebben benne vannak a PC-s és a konzolos játékosok is, és fontos megemlíteni, hogy a keresztplatformos multiplayer működik, és habár rengetegen rohanták meg a játékot, egyelőre nem szólnak beszámolók arról, hogy problémák lennének a szerverekkel, vagy komolyabb bugok ütötték volna fel a fejüket.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap