Elegáns vezeték nélküli egér a Gigabyte-tól

Elegáns vezeték nélküli egér a Gigabyte-tól

A Gigabyte néhány nappal ezelőtt rántotta le a leplet játékosoknak szánt egereiről, és akkoriban az illetékesek arról is beszámoltak, hogy az egerekkel együtt végre az Aivia K8100-as billentyűzet is forgalomba kerül, amely szintén a játékos társadalom tagjait próbálja majd meghódítani. A gyártó most ismét új perifériával jelentkezik, ami ezúttal nem más, mint egy elegáns, Swarowski kristályokkal is büszkélkedő vezeték nélküli egér.

A friss termék a GM-M7800S Black nevet kapta, és annak a 2009 júniusában bemutatott GM-M7800S Brown utódjául szolgál, amely anno a luxust sem nélkülöző dizájnjával elkápráztatta a közvéleményt. A Swarovski kristályokkal és fekete bőrborítással ellátott GM-M7800S Black most készen áll, hogy elődjéhez hasonlóan ő is meghódítsa az elegáns egérre vágyó felhasználók táborát. Persze mit ér a külső ha nincs alatta megfelelő elektronika, úgyhogy erről is gondoskodtak. Az egér lézeres szenzorjának érzékenységét könnyedén módosíthatjuk: 1600 dpi-s és 800 dpi-s érzékenység áll rendelkezésre, amelyek között egy DPI kapcsolóval válthatunk, de a kínálatból a négyutas scroll görgő sem hiányzik, amit a korábbi modellekből már megismerhettünk. Az egér oldalán a böngészést segítő gyorsgombok is megtalálhatóak (Back&Forward).

A különleges termék egy parányi USB 2.0-s vevő segítségével tartja a kapcsolatot az adott rendszerrel, a vevő olyan pici, hogy a noteszgép USB 2.0-s portjából még a notebook hordozása esetén sem szükséges kivenni. A vevő és az egér között egyébként 2,4 GHz-es rádiós kapcsolaton keresztül folyik az adatátvitel. A vezeték nélküli kapcsolat szokás szerint ezúttal is 10 méteres hatótávolságot kínál elméletben.

A Gigabyte GM-M7800S Black névre keresztelt egér-különlegessége hamarosan feltűnhet az üzletek polcain, ajánlott végfelhasználói árával kapcsolatban azonban egyelőre nem szolgált információval a gyártó.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward