Elefántháton utazhatunk a Far Cry 4-ben

A Himalája havas hegyei között kalandozhatunk a széria következő részében.

Elefántháton utazhatunk a Far Cry 4-ben

Az Eurogamer forrásai szerint a Far Cry 4 2015 első felében fog megjelenni és a Himalája havas hegyei között fog játszódni. Az új helyszín drasztikus változást jelent a széria korábbi részeihez képest, melyek jellemzően trópusi, napfényes, pálmafás környezetben játszódtak, vagy minimum a szavannán. Az új részben lesznek érdekes újdonságok is, pl. elefántháton utazhatunk majd. Persze nemcsak zord havasokon kalandozhatunk majd, de erről még nem tudunk sokat, azon a brilliáns következtetésen kívül, hogy valószínűleg olyan helyszínek is lesznek, ahol elefántok is megfordulnak. A Himalájás tippet egyébként a Superannuation is közzétette már Twitteren, és arra is utalt, hogy valamiféle szörnyek is fognak szerepelni a játékban (jetik?).

Ha a helyszínek újak is lesznek, a játékmenet Far Cry 3-éhoz hasonló marad, valószínűleg a középpontban a helyi élővilág és vadászata fog állni. A világ térképe is az előző részhez hasonlóan lesz felosztva, lesznek felszabadítható támaszpontok.

A játékról júniusban fogunk majd többet hallani, akkor fogja ugyanis a Ubisoft az E3-on megtartani szokásos sajtótájékoztatóját. A Far Cry 4-ből várhatóan PC-s, PS4-es és Xbox One-os verzió fog készülni, azt még nem tudni, hogy PS3-ra és Xbox 360-ra is elkészítik-e.

Érdekes váltás lesz a Far Cry 3 után

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward