Éld túl a mélyűrt az Osiris: New Dawnnal!

A kényszerleszállások valahogy sosem kellemes helyeken történnek...

Éld túl a mélyűrt az Osiris: New Dawnnal!

A Fenix Fire Entertainment sci-fi túlélőjátéka, az Osiris: New Dawn szeptember 28-tól elérhető a Steam korai hozzáféréses programjában.

A stúdió vezetője, Brian McRae annak ellenére vágott bele a fejlesztésbe, hogy saját bevallása szerint utálja a műfajt - szerencsére ez nem látszik a játékon. 2046-ban járunk, az emberiség felfedezte a térhajlító technológiát, az új felszereltségű űrhajókkal pedig egészen a nagyjából 20 fényévnyire, a Lant csillagképben lévő Gliese 581, egy vörös törpecsillag rendszeréig jutottak felfedezőútjaikkal. A második kolonizációs csapat egy tagját alakítjuk, őket az ENSZ küldte, hogy feltérképezzék a potenciálisan lakható bolygókat. Természetesen nem minden alakul a tervek szerint és egy meglehetősen kellemetlen planétán kell kényszerleszállást végeznünk. Az életben maradáshoz bázis kell építenünk és fenntartanunk, kutatásokat kell végeznünk, felszereléseket kell készítenünk, valamint fel kell fedeznünk a lélegzetelállító tájakkal és vérfagyasztó idegen rémségekkel teli bolygót.

A játék steames oldalaszerint mindezt többjátékos módban is csinálhatjuk majd, közösen szembenézve a minket fenyegető idegen fajokkal, együtt túlélve a különböző környezeti veszélyeket, mint például a meteoresőt, vagy csapatként védelmezve bázisunkat a ránk támadó, más játékosok által irányított kolóniákkal szemben. Ha elég ideig kitartunk, végül űrhajót is tudunk majd építeni és meglátogathatjuk a rendszer többi bolygóját.

A korai hozzáférés alatt a Fenix Fire minél több visszajelzésre számít, hogy ezek segítségével dolgozhassanak tovább a játékon.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward