Ekkor érkezik a DC Universe Online...

A napokban ért véget San Diego-ban a 2010-es Comic-Con rendezvény, melyen természetesen több videójátékokkal kapcsolatos hír is napvilágot látott.

Ekkor érkezik a DC Universe Online...

A napokban ért véget San Diego-ban a 2010-es Comic-Con rendezvény, melyen természetesen több videójátékokkal kapcsolatos hír is napvilágot látott. Például azt is sikerült megtudnunk, hogy a DC képregényuniverzum hőseit szerepeltető MMORPG, a DC Universe Online ez év november 2-án fog elstartolni, PC-re és PS3-ra egyaránt. Utóbbi konzol tulajdonosainak bizonyára jó hír, hogy nem lesz szükséges előfizetni a Playstation Plus szolgáltatásra ahhoz, hogy játszhassanak a játékkal.

A DC Universe Online-ban természetesen szerepelni fognak a képregényekből ismert legnagyobb hősök (például Superman és Batman), de emellett számos kevésbé népszerű karakter is fel fog tűnni (többek közt Ambush Bug és Egg Fu is). Egy külön játékmód keretében lehetőségünk lesz irányítani is ezeket a szereplőket, de a játék nagy részét a saját magunk által kreált hőssel fogjuk eltölteni. Zárásként tekintsétek meg az alábbi kiválóan sikerült kedvcsináló videót, mely nagyszerűen megragadja a játék hangulatát.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward