Egészestés videójáték filmek - Kotick megint alkot

Jó pénzért persze, hiszen ha pénzszerzésről van szó, barátunk hihetetlenül leleményes tud lenni.

Egészestés videójáték filmek - Kotick megint alkot

Az Activision úgy tervezi, hogy a jövőben terjesztenének egészestés videójáték filmeket. Legalábbis Bobby Kotick ebben (is) látja a szép jövőt. Erről egy konferencián beszélt Kaliforniában amikor szóba kerültek az összesen majd egy órát kitevő StarCraft 2 átvezetők (melyeknek nagy része azonban a játék motorjával készült).

„Ha fognánk ezt az órát, vagy másfelet, kivennénk a játékból, kirakhatnánk úgy a célcsoport elé, hogy hello, szeretnétek megnézni egy StarCraft filmet? És ha vesszük ezt a szuper másfél órát és kínáljuk mondjuk 20-30 dollárért akkor a legnagyobb nyitást (bevételben) érhetnénk el a filmek között! A következő öt évben ebből valóság lesz… a mozikat megkerülve egyenesen tőlünk jöhetnek majd a tartalmak.”

Ami persze több bevételt jelent majd az Activisionnek, úgy látszik Bobby osztott-szorzott és arra jutott, hogy nem jön majd ki egy elég nagy sziget ára a Warcraft film bevételeiből. Normális történettel ellátott, szép, pre-renderelt filmek ellen semmi kifogásunk, de játékmotorral készült filmekért el nem tudjuk képzelni ki fizetne. Lehetnénk persze optimisták, csak már kicsit nehéz ha Bobby-ról van szó. Persze ne legyen igazunk, jöjjenek a Pixart megszégyenítő filmek, csak tudják hol a határ. Nem szeretnénk a StarCraft II utolsó fejezetének végén azt látni: Gratulálunk, végigvitted a játékot, a záró film megtekintéséhez klikk ide, hogy leszívjuk a 30 dodót és utána némi töltögetés után megnézheted mi történt az univerzummal.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward