Early Accessen a Habitat: A Thousand Generations in Orbit

Élőhely űrszemétből: a játékban az űrben keringő szemétből kell építkeznünk, legyen egy metrókocsi ajtaja, vagy a szabadság szobor feje.

Early Accessen a Habitat: A Thousand Generations in Orbit

Korábban már írtunk arról, hogy a Microsoft Studiosnál történt leépítések után Elbert Perez, aki technikai producerként dolgozott a cégénél végre belekezdhetett Habitat: A Thousand Generations in Orbit című saját játékának fejlesztésébe, amelyen a 4agency nevű csapattal dolgozik. A játék finanszírozására indított Kickstarteres gyűjtés sikerrel zárult májusban, és a Habitat korai PC-s és Maces verziója már meg is vásárolható Steamen, a Humble Store-ban és sok más online üzletben, ára $14.99, £10.99 ill. €14.99. Ha egy barátunkkal együtt vesszük meg, akkor a két példányt jelentős kedvezménnyel kapjuk ($19.99, £14.99, €19.99).

A játékban az űrben keringő szemétből kell felépítenünk az emberiség jövőbeli otthonát, fajunk fennmaradása kreativitásunkon múlik. A játékmenet felfedezésből, erőforrás menedzsmentből és harcból áll. Az építőanyagként szolgáló erőforrások között olyan érdekes dolgok szerepelnek, mint metrókocsi ajtók, repülőgépek, vagy akár a szabadság szobor feje. Az alkotók szerint a Habitat egyedi élményt fog nyújtani, és tetszeni fog azoknak, akik ki merik próbálni a korai sandbox változatot. A fejlesztők le tudják tesztelni a legfontosabb játékmechanikákat, és már nagyon várják a visszajelzéseket, amelyek alapján tovább tökéletesíthetik a játékot.

Ennek a korai verziónak a helyszíne egy procedurálisan generált játékterep egy bolygó körül, ahol mérnökeink segítségével felépíthetjük, átalakíthatjuk és újjáépíthetjük űrszeméttelepeken szerzett alapanyagokból épült élőhelyünket. Az űrcsata szimulációt is ki lehet próbálni, rakéták és gyorsítórakéták segítségével mozoghatunk, fúvókákkal kormányozhatunk, lézerágyúk, horgok és egyebek segítségével alakíthatjuk halálos fegyverré alkotásainkat. Az ellenséges űrállomásokat kifoszthatjuk és az ott szerzett anyagokat építkezésre használhatjuk - ehhez persze le kell győzzük őket, ami nem lesz könnyű, mivel lövegtornyok és nanogépekből álló vadászok védik őket. A végleges verzió többféle elfoglaltságot is kínál majd számunkra, és természetesen a most kipróbálható részek is kidolgozottabbak lesznek majd.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward