EA Origin - Pénzvisszatérítést vezettek be!

Az EA digitális disztribúciós rendszere, vagyis az Origin mostantól 24 órás pénzvisszafizetési garanciával működik, ami kiterjed a kiadó összes játékára.

EA Origin - Pénzvisszatérítést vezettek be!

Az EA digitális disztribúciós rendszere, vagyis az Origin mostantól 24 órás pénzvisszafizetési garanciával működik, ami kiterjed a kiadó összes játékára. Az óra akkor indul el, amikor először aktiváljátok a játékot, vagy ha ez nem történik meg, akkor 1 héttel a vásárlás utánig élhettek a lehetőséggel. Előrendelés esetében a játék megjelenését követő 1 hét számít.

"Ha valami nem klappol - nem köt le a sztori, nem szippant be az akció vagy egyszerűen csak nem fut jól a játék a videokártyátokkal - visszakaphatjátok a pénzetek" - üzente az EA szóvivője, Thierry Nguyen az Origin blogon. "Visszafizetést kezdeményezni nagyon gyors és egyszerű. Csak menjetek a korábbi rendeléseitek listájához, kattintsatok a 'request a refound' linkre a vásárlás mellett, válaszoljatok néhány gyors kérdésre és onnantól átvesszük a dolgot."

Az új szolgáltatás Origin Great Game Guarantee néven fut és feltehetően azért vezették be, mert mindig vannak kisebb-nagyobb problémák és panaszok játékokra, különböző okokból. Mostantól pedig ahelyett, hogy hosszas vitába és idegölő hajszába kényszerítenének minket a pénzünkért, egy igazán korrekt módszerrel rukkoltak elő. Utóbbi időből példaként lehet említeni a SimCity indítása körüli botrányt vagy a régebbi játékok (pl.: Burnout Paradise) letölthető tartalmait érintő problémákat.

A pénzvisszatérítési garancia egyelőre 20 országban működik (nálunk még nem), de az EA ígérete szerint világszerte mindenhol elindítják szeptember végéig.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward