EA: Lesz Dante's Inferno

A Dante Alighieri művén alapuló third-person akció-kalandjátékot a Redwood Shores stúdió már nagyban fejleszti.

EA: Lesz Dante's Inferno

A Dante Alighieri művén alapuló third-person akció-kalandjátékot a Redwood Shores stúdió már nagyban fejleszti.

A kiadási dátumról még korai lenne találgatni, egyelőre még a platformok sem konkrétak, melyekre a játék majd megjelenik, de ha a legutóbbi Electronic Arts játékból (a Dead Space-ből) indulunk ki, akkor valószínűsíthető a PC, PS3 és az Xbox 360.

A kiadó kiemelte, hogy az Isteni Színjáték a nyugati világ poklát és purgatóriumát ábrázolja, és a játék hangulatát a Se7en című filmhez hasonlította.

A Dante's Inferno végigvezeti majd a játékost a pokol 9 bugyrán (9 bűn), amik a limbó (azok szenvednek itt, akik nincsenek megkeresztelve), bujaság, falánkság, kapzsiság, harag, eretnekség, erőszak, szélhámosság és árulás. Nem akarunk viszont a részletekbe menően mindent leírni itt, de aki még olvasna kicsit a témáról, továbbra is ajánljuk a Wikipédiát és persze Dante művét, az Isteni Színjátékot elolvasásra (tényleg remek hangulata és nyelvezete van).

A játéknak már elindult a honlapja is, ahol egyelőre nem láthatunk mást csak egy rövid teasert, de már ez is sokat elárul a róla. Főszereplője minden bizonnyal Dante lesz (ő lehet az, aki ellátja a baját egy "bűnös léleknek" egy méretes kereszttel).

A Redwood Shores tehát nagy célokat tűzött ki maga elé, reméljük a végeredmény legalább egy kicsit is fel tud majd nőni ahhoz, amiből merítenek.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward