Shop menü

EA: KARÁCSONYI FINOMSÁGOK

Pótoljuk decemberi elmaradásunkat néhány izgalmas videóval (Crysis 2, Bulletstorm) és hírrel (DA2)!
Csont Szilvia
Csont Szilvia
EA: Karácsonyi finomságok

Crysis 2 (PC, PS3, Xbox 360)

Amennyiben nagy Crysis rajongók vagytok, már egész biztosan láttátok "Be the Weapon" trailert, karácsonyi felfordulás ide vagy oda. Ha viszont a nagy készülődés közepette mégis elkerülte a figyelmeteket, akkor most két bejgli között vessetek rá egy pillantást, mert nagyon hangulatos lett!

[bold]

Bulletstorm (PC, PS3, Xbox 360)[/bold]

A People Can Fly csapatának egy kicsit más elképzelései vannak az ünnepekről, mint az átlag bejgliterminátor polgártársaknak. Mit is mondhatnánk, igazi kis FPS karácsonyt teremtettek 1 perces videójukkal!

[bold]

Dragon Age 2 (PC, PS3, Xbox 360)[/bold]

A Bioware sem hagyott minket meglepetés nélkül decemberben. Lányok, hölgyek és mindenki, aki a gyengébbik nem képviselőjének vallja magát, figyelem! Bemutatkozott az RPG fejlesztő legújabb nehézsorsú elf férfiúja, Fenris. Fehér haj, finom vonások, meggyötört és kemény lélek... Ez már önmagában ad néhány évre való elfoglaltságot a kitartó hölgy rajongóknak. Lássuk mit tudunk még!

Fenris Tervinter elvakult mágusainak volt a szolgája hosszú időn át. Kísérleteztek vele, bőrébe tiszta lyriumot égettek. Az igen veszélyes anyag örökre megváltoztatta őt, a mágia testére és elméjére is mély befolyással volt, van és lesz. Egy élő lélegző fegyvert csináltak belőle, aminek következménye az lett, hogy felruházott hatalmával képes volt elszökni gazdáitól. Most egy szál egyedül, barátok és pártfogók nélkül csak arra vár, hogy begyűjtsétek a csapatotokba. (Persze szigorúan csak a világmentés céljából...)

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére