EA játékok Windows Phone 7-re

Az EA-nál nem vártak sokat, készen állnak a globális startra, hogy játékokat nyújtsanak az új mobil operációs rendszerhez.

EA játékok Windows Phone 7-re

Az EA nemsokára kiadja a Windows Phone 7-es változatát a Monopoly-nak, a Need for Speed: Undercover-nek, a Tetrisnek és a The Sims 3-nak. Mindegyik játék kap Xbox Live támogatást, így lesznek toplisták, megoszthatjuk eredményeinket másokkal, teljesíthetünk achievementeket és növelhetjük a GamerScore-unkat.

Az NFS-ben 20 autó, 24 küldetés és 8 féle játékmód lesz, és kocsijainkat pedig testreszabhatjuk majd (kinézet, tuning). A Tetrist gondolom senkinek sem kell bemutatni, ahogy a Monopolyt sem. A Sims valószínűleg valamivel korlátozottabb lesz, mint PC-s megfelelője, de a leírás alapján így is lesznek bőven lehetőségeink.

Egy biztos, aki Windows Phone 7-es operációs rendszerrel vesz telefont se fog unatkozni. Az utóbbi években az Android-ra és iPhone-ra készített játékok száma a többszörösére nőtt, úgyhogy a konkurencia megvan, amihez fel kell nőni, de már a startkor lesz 60 elérhető játék (igen, a Farmville is a Zyngától…).

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward