EA: Árnyirbálás

Jason DeLong az EA Canadától előrevetítette számunkra a rózsaszín jövőt, amiben olcsóbbak lesznek a videojátékok, legalábbis az Electronic Artsos kiadványok. A legfrissebb tendenciák azt mutatják, hogy akár még hihetünk is neki!

EA: Árnyirbálás

Jason DeLong az EA Canadától előrevetítette számunkra a rózsaszín jövőt, amiben olcsóbbak lesznek a videojátékok, legalábbis az Electronic Arts-os kiadványok. A legfrissebb tendenciák azt mutatják, hogy akár még hihetünk is neki!

"A jövő - talán nem a következő év, de azért viszonylag közeli jövő - egyre inkább abba az irányba tart, hogy a játékok kisebb kezdő tartalommal és alacsonyabb áron érkezzenek a vásárlókhoz, amit aztán folyamatosan bővíthetünk epizodikus tartalmakkal." - nyilatkozta a Game Informernek. "A játékok egyre drágábbak lesznek és nehéz időket élünk, nem egyszerű mindent megvenni amit akarunk. Felmerül hát a kérdés, hogy hogyan érhetjük el, hogy az emberek játszhassanak úgy, hogy ne kelljen hozzá bankot rabolniuk?" - kérdezte meg magától a jóstehetséggel megáldott öltönyös. "Ez egy nagyon érdekes probléma, amihez szükségünk lesz a kreativitásunkra, hogy megoldjuk."

Ez a magyar játékosokra talán kétszeresen igaz, úgy vélem igen kevesen vannak, akik minden játékot meg tudnak venni, amit csak akarnak. A már decemberben elindult EA-s leárazások, amiket aztán januárban még több játék követett (beleértve például a most megjelent Dragon Age-et és Brütal Legendet) viszont bizakodásra adtak okot. Reméljük, hogy az Activision és a többi nagy kiadó is követi majd az EA példáját.

Ami pedig a megnyirbált kezdő tartalmakat illeti, hááát... Sokat már nem nyeshetnek rajtuk, hiszen az átlag játékok így is csak 6-10 óra körüli gameplayt tartogatnak mindössze. Tisztelet a kivételnek (pl.: BioWare játékok, a 35 (Mass Effect) és 80 (DAO) óra közötti kezdő tartalmak mellett úgy hiszem nincs okunk panaszkodni amiatt, hogy fizetősek a plusz DLC-k).

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward