EA: A WoW némafilm...

... ezzel szemben a Star Wars: The Old Republic teljes egészében le lett szinkronozva!

EA: A WoW némafilm...

 Az Electronic Arts egyre bátrabb és nagyratörőbb nyilatkozatokat tesz új MMO-jának várható sikereivel kapcsolatosan. John Riccitiello a következőket mondta a Goldman Sachs konferencián:

"Részesedést akarunk és vezető pozíciót. Nem várom, hogy ledöntsük őket a lábaikról, de ... nagy szeletet szakítunk majd ki az ő piacukból."

A Blizzard World of Warcraft játéka jelenleg a legnépszerűbb előfizetéses alapú MMO, több mint 12 millió aktív játékossal. A BioWare Austin féle SWTOR várhatóan még idén megjelenik, ez lesz a Mass Effect és a Dragon Age játékok készítőinek első MMO próbálkozása. Az EA határozott és bízik benne, hogy ők versenybe szállhatnak ott, ahol annyian buktak már el.

"Ha azt vesszük, akkor az övéké egy némafilm, a miénk pedig az első beszélős" - dicsekedett az ősz hajú vezető, bár információi némileg pontatlanok. A frissen megjelent DC Universe is teljes szinkront kapott például. Ettől függetlenül nem kis dolog, hogy a SWTOR számos nyelvre kapott szinkront.

Úgy tűnik tehát, hogy megjött a cég bátorsága, a néhány hónapja tett nyilatkozataikban még azt mondták befektetőiknek, hogy már fél millió előfizetővel is nyereségesek lennének, 1 millió fölött pedig nagyon jól jövedelmezne a játék. A költségei állítólag már 300 millió dollár fölé rúgnak, annyi biztos, ha rajtuk múlik, akkor nem a pénzen fog múlni a siker.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward