EA: A FIFA 12 lemosta a PES-t!

Az Electronic Arts szerint a FIFA 12 nem kevesebb, mint 25:1 arányban emelkedett felül a konkurens PES széria következő epizódján az első heti eladások tekintetében.

EA: A FIFA 12 lemosta a PES-t!

Az Electronic Arts szerint a FIFA 12 nem kevesebb, mint 25:1 arányban emelkedett felül a konkurens PES széria következő epizódján az első heti eladások tekintetében. A GamerZines-nek adott interjújában Keith Ramsdale lelkesen méltatta a figyelemreméltó fordulatot a szokásos éves FIFA vs. PES összecsapások történetében.

"Ha visszatekintesz a Pro Evolution Soccer versus FIFA eddigi eredményeire, még csak 5 éve volt, hogy az Egyesült Királyságban a PES legyőzte a FIFA-t. Most meg az első hétvégén egy a huszönöthöz arányban lenyomtuk eladásokban. Ez azt mutatja, hogy mekkora lépéselőny, rajongótábor és közösség van a FIFA mögött, és legyünk őszinték, egy iszonyatosan jó játék. Hihetetlen."

A hónap elején az EA 3,2 milliós eladott példányszámot jelentett világszerte, a megjelenést követő első héten. A PES 2012 ezzel szemben csak az 5. helyen debütált a brit listán, 3 hellyel a konkurens széria mögött (az egész glóbuszra kiterjedő lista nem áll rendelkezésre).

 

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward