EA: "90 pontos lesz a Crysis 2"

Az EA biztos benne, hogy sci-fi shootere, a Crysis 2 simán eléri majd a 90%-os értékelést.

EA: "90 pontos lesz a Crysis 2"

Az EA biztos benne, hogy sci-fi shootere, a Crysis 2 simán eléri majd a 90%-os értékelést a legtöbb helyen. A kiadó azt is elmondta, hogy egyáltalán nem azért csúszatták el 2010 őszéről a játékot, hogy elkerülje a karácsonyi versenyt.

Ők is szerették volna, ha sikerül előbb kihozni a játékot, de a Crytekes fejlesztőcsapatnak csak három dolog járt a fejében: minőség, MiNőSég és MINŐSÉG. "Egy olyan játékot, mint a Crysis és egy olyan csapatot mint a Crytek nem lehet beszorítani egy határidő mögé. Mindig ügyelni fognak rá, hogy ne adjanak ki egy játékot addig, míg abból ki nem hozták a maximumot."

"Mondhatjuk, hogy mind egyetértettünk abban, hogy mikor lenne a legjobb kiadni. Egy olyan játéknál mint a Crysis nem kell annyira aggódni, hogy ki, mikor és mit hoz ki. Egyszerűen csak kiválasztod a legideálisabb időkeretet, arra koncentrálsz és majd a többiek tologatnak ha szükségét érzik."

Az EA idei gamescomos előadásának a német Crytek és a Crysis 2 volt az egyik legnagyobb sztárja, ezúttal a játék multiplayer részét demonstrálták. Az első multiplatform Crysis játék többjátékos módját egy külön csapat készíti, a Crytek UK és nagyon erősnek ígérik.

A Crysis 2 várhatóan március 25-én jelenik meg Európában.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward