E3: Videóhírek 9. rész

God of War III, Heavy Rain, Sin and Punishment 2, Metroid trailer.

E3: Videóhírek 9. rész

God of War III (PS3)

A sorozat harmadik epizódja még merészebb és brutálisabb, mint az elődjei (tessék komolyan venni azt a 18-as karikát! :)), Kratos bosszúja alighanem minden PS3 tulajdonost elér majd. A grafika etalonnak számít az Uncharted 2 mellett, nagyon úgy néz ki, hogy mindent kicsiholtak a Sony konzoljából vele amit lehetett.

                         

[bold]

Heavy Rain (PS3)

[/bold]Már volt alkalmunk röviden bemutatni a játékot itt az iPon hasábjain. Akit megfogott az egyedi stílusa és hangulata, az a trailer után dönthet, hogy mennyit akar spoilerezni magának a Quantic Dream pszihothrillerből, az E3-on ugyanis egy igen hosszú fejlesztői bemutatót kaptunk róla...

                        

Dev. walkthrough 1, 2, 3, 4, 5.

Sin and Punishment 2 (Wii)

Újraéled a Nintendo 64-ről ismert on-rail shooter a Wii-n. Az előző mondaton nyílván sokan elakadtak. Ismert? Igen, ezt is csak Japánban adták ki, manapság viszont egyre népszerűbbek a keleti játékok mi felénk is, így a folytatás már hozzánk is eljut. Megjelenés várhatóan 2010 első negyedévében (még nincs kőbe vésve).

                        

[bold]Metroid: Other M (Wii)

[/bold]

Örömteli nap ez a Metroid rajongóknak, ugyanis a Nintendo bejelentette a legfrissebb folytatást, az Other M-et, melyet a Team Ninja fejleszt (akiket nem kell bemutatni).

A 2 perces leleplező trailerben láthatjuk Samus (Samus Aran: világűrszerte ismert fejvadász) harcát Ridleyvel (űrkalóz, úgy néz ki ment pterodaktilusz csontváza) amúgy 3D-s Ninja Gaiden stílusba szabva. Közelharcnál kellemes third person nézetet kapunk, míg lövöldözésnél van, hogy first personba ugrunk. Egész pofás...

                        

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward