E3: Videóhírek 2. rész

Mafia 2 trailer, Colin McRae's Dirt 2 gameplay tízer, Call of Juarez: Bound in Blood lövöldözés, Dragon Age: Oringins trailer.

E3: Videóhírek 2. rész

Mafia 2 trailer, Colin McRae's Dirt 2 gameplay tízer, Call of Juarez: Bound in Blood lövöldözés, Dragon Age: Oringins trailer.

[bold]Mafia 2 (PC, PS3, Xbox 360)

[/bold]

A Take-Two újabb látványos és hangulatos Mafia 2 trailerrel lepett meg minket, melyhez kaptunk néhány screenshotot is. A nyílt világú bűnözés szimulátort nemrég csúsztatták a jövő évre, de inkább várunk rá, minthogy olyan kiforratlan játékot kapjunk a kezeink közé, mint amilyen a Godfather 2 volt...

                         

[bold]Colin McRae's Dirt 2 (PC, PS3, Xbox 360, Wii, DS, PSP)

[/bold]

Talán amerikanizálódott a Dirt 2, de a lényegi értékeit megtartani látszik. (Az autók gyönyörűek.) Az E3-as előzetes igencsak hangulatos lett, várjuk a szeptemberi megjelenést.

              

[bold]Call of Juarez: Bound in Blood (PC, PS3, Xbox 360)

[/bold]

A sok sztorizgatás után már éppen ideje volt belecsapni a lecsóba és egy olyan trailert mutatni, ahol a vadnyugati nemzeti sportnak adózunk, a zakólyuggatásnak! A legjobb talán Ray két pisztolyával, azaz két célkereszttel operálni. Messze az a július 3...

                         

[bold]Dragon Age: Origins (PC, PS3, Xbox 360)

[/bold]

Az EA bejelentette a már oly nagyon várt új BioWare RPG hivatalos megjelenési dátumát, mely egészen pontosan október 20-a lesz (Európában 23-a). Ami pedig az E3-ra készült DAO cinematic trailert illeti, igazából bajban vagyunk a bekonferálásával, inkább csak annyit fűznénk hozzá: Látni kell!!!

                         

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward