E3: The Grinder

A High Voltage software egyik főnöke nemrég azt nyilatkozta, hogy nagyon várt játékuk, a The Conduit azért készül Wii-re, mert szeretik a platformot. Igazat mondhatott...

E3: The Grinder

A High Voltage software egyik főnöke nemrég azt nyilatkozta, hogy nagyon várt játékuk, a The Conduit azért készül Wii-re, mert szeretik a platformot. Igazat mondhatott hisz új játékuk, a The Grinder is a Nintento gépére készül. A játék a The Conduit (hmmm... így szeretik a "the" névelőt?) méltó rokonaként FPS lesz, ám ezúttal nem sci-fi akció, hanem keményvonalas horror körítéssel. A csapat minden eddiginél látványosabb grafikát és kooperatív játékot ígér, ami valljuk be, rá is fér a Wii third-party felhozatalára.

                            

                                                                            [bold]   The Grinder E3 '09 trailer

[/bold]

A játék egyelőre egy eszetlen shooternek tűnik, sok vérrel és kissé gagyi szörnyekkel (démonok, farkasemberek, vámpírok, stb.), de mivel még messze a megjelenés (valószínűleg jövőre), nem kell pánikba esni. Olyasmire számíthatnak a Wii tulajdonosai, mint a PC-s és Xbox 360-as Left 4 Dead volt. Ígéretek szólnak a zseniális mesterséges intelligenciáról és a változatos játékmenetről. Meglátjuk.

                            

                                                                  Fejlesztői bemutató első és második rész

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward