E3: Fontos országok maradnak ki a Battlefield 1-ből

Sem a franciák, sem az oroszok nem lesznek benne a játékban.

E3: Fontos országok maradnak ki a Battlefield 1-ből

A DICE bejelentette, milyen országok lesznek választhatók a Battlefield 1 többjátékos módjában, az internet pedig azonnal fel is háborodott, ugyanis több fontosabb résztvevő hiányozni fog a felhozatalból.

A megjelenéskor a Battlefield 1-ben választható lesz a Brit Birodalom, a Német Birodalom, Osztrák-Magyar Monarchia, Olaszország, az Oszmán Birodalom és az Egyesült Államok. Ez tehát azt jelenti, hogy a háború két fontos résztvevője, Franciaország és az Orosz Birodalom kimarad.

Mindez azért furcsa, mert Franciaország volt a háború egyik legfontosabb színhelye, és az ország egyébként is az elsők között kapcsolódott be az összetűzésbe. Valójában a háború kezdetekor a franciák, a britek, a szerbek és a belgák estek egymásnak a németekkel, a monarchiával, és az oszmánokkal.

Olaszország csak ezt követően, 1915-ben kapcsolódott be, míg Amerika csak 1917-ben. A háború talán két legfontosabb frontja, a franciákkal vívott nyugati, és az oroszok ellen vívott keleti front két képviselője tehát nem kerül be a Battlefield 1-be.

Mi lehet ennek az oka? Üzleti megfontolásból dönthetett így a DICE? Lehet, hogy az amerikai piac mindenképp igényli az amerikai oldal meglétét? Vagy majd később DLC-ben kerülnek be a többiek?

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward