E3 2016 konferenciák - Az EA-tól a Microsofton át a Sony-ig

A Microsoft rengeteg játékot kihoz PC-re is, a Sony brutális felhozatallal készült, és ezúttal külön showt kaptak a PC-sek is.

E3 2016 konferenciák - Az EA-tól a Microsofton át a Sony-ig

Ezerrel dübörög az E3, túl vagyunk a nulladik (sőt a mínusz egyedik) napon, úgyhogy lement minden nagy kiadó konferenciája.

A sort az Electronic Arts nyitotta még vasárnap, a legfontosabb címei pedig a Titanfall 2, FIFA 17, Battlefield 1 voltak. Összességében nem ez volt a legjobb előadásuk, de azért láttunk rajta pár érdekes dolgot:

Electronic Arts konferencia összefoglaló

A Bethesda idén tartotta a második E3 előadását, ahol a Quake Champions mellett bejelentették az eléggé hányatott sorsú Prey (2)-t is. Remélhetőleg ezúttal nem lövik le a projektet félúton.

Bethesda konferencia összefoglaló

Ezután egy igazi nagyágyú, a Microsoft következett, akinél a legjobb hír talán az, hogy rengeteg konzol exkluzív címe érkezik ezután Windows 10-re is, tehát a PC-sek sem maradnak ki a jóból! Érdemes átfutni a bejelentéseiken:

Microsoft konferencia összefoglaló

Idén az AMD és a PC Gamer közösen tartott egy showt, csak a PC-nek szentelve. Az előadásmódot tekintve még van mit tanulniuk az biztos, de minden kezdet nehéz, és igazából örülünk, hogy a PC-sek is kaptak egy külön előadást, amin részt vehettek olyan játékok is, mint a Dawn of War 3:

PC Gaming show konferencia összefoglaló

A Ubisoft konferenciája talán nem volt annyira ütős, de azért az új South Park játék, vagy a VR-os Star Trek mellett nem lehet elmenni szó nélkül, és az új Ghost Recon sem tűnik rossznak:

Ubisoft konferencia összefoglaló

A sort a Sony zárta, aki talán a legjobb műsorral rendelkezett idén, legalábbis nagyon erősnek tűnik a felhozatala, és tudjuk, hogy még nem lőttek el minden puskaport, úgyhogy a Gamescomos és TGC-s előadásuk is érdekes lehet majd.

Sony konferencia összefoglaló

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward