E3 2014 - Kész Wii U-s játékokat tart vissza a Ubisoft

A kiadó több, már elkészült játékkal is arra vár, hogy a Nintendo többet adjon el a Wii U-ból.

E3 2014 - Kész Wii U-s játékokat tart vissza a Ubisoft

A Ubisoft többször is nyilatkozta, hogy a Wii U nyitójátékaként kiadott ZombieU sosem hozta vissza a belefektetett pénzt - a kiadó valószínűleg a konzol nagyon gyors terjedésére számított a Wii bombasztikus sikere után, ám ez a mai napig nem következett be.

Most Yves Guillemot, a Ubisoft vezérigazgatója elárulta, ennek ellenére több játékot is készítenek a Nintendo konzoljára, szerinte ugyanis a Just Dance nagyon jól illeszkedik a Wii U-hoz, de még a Watch Dogs is megjelenik rá ősszel.

Ennél azonban érdekesebb, hogy legalább egy, de inkább több olyan játék lapul a Ubisoft zsebében, melyek teljesen elkészültek, a kiadó mégsem akarja piacra dobni őket, amíg a Nintendo nem tudja jelentősen növelni a konzol felhasználói bázisát. "Nem tudom megmondani, mennyi Wii U-nak kellene kint lennie. A lényeg, hogy szélesebb körben elterjedjen, és megérje mindenhol reklámozni a játékainkat" - mondta Guillemot.

"Van olyan játékunk, ami már 6 hónapja elkészült, de arra várunk, hogy több családban legyen otthon Wii U" - folytatta, majd hozzátette, egyértelműen úgy gondolja, hogy a Nintendo megoldja a problémáit: "Valószínűleg meg kell várnunk a Smash Bros. megjelenését. A Smash Bros. mindig is egy nagy cím volt a Nintendo és a játékosok számára. Tudjuk, hogy sok Nintendo-rajongó csak arra vár, hogy jöjjenek a nagy címek. És tudjuk, hogy jönni fognak."

Guillemot nem tudott konkrét választ adni arra, mi történik az elkészült, de meg nem jelent játékokkal akkor, ha a Wii U sosem lesz igazán nagy siker - annyit tudott elmondani, hogy talán megjelenhetnek más platformokra.

Yves Guillemot, a Ubisoft vezetője

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward