E hónapban indul a Defiance béta

Januárban lesz a multiplatform MMO shooter első publikus bétatesztje. A PC-s tábor január 18 és 20 között kóstolhat bele elsőként az Advanced Mission Beta 1 névre keresztelt esemény keretein belül.

E hónapban indul a Defiance béta

Januárban lesz a multiplatform MMO shooter első publikus bétatesztje. A PC-s tábor január 18 és 20 között kóstolhat bele elsőként az Advanced Mission Beta 1 névre keresztelt esemény keretein belül. Ezen a jövőbeli San Francisco kikötői részén nézhettek körül egy ark vadász, vagyis egy kincsvadász zsoldos szemüvegén keresztül, aki mindenféle földönkívüli technológiákat próbál magának, illetve a megbízójának megkaparintani.

A játéknak van kompetitív és kooperatív része, mindkettővel találkozhattok több helyen is. Amennyiben felkeltődött az érdeklődésetek, jelentkezzetek a VonbachIndustries.com oldalon. A teljes játék áprilisban várható PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra.

A Trion ambiciózus projektje összefonódik egy Syfy-os tévésorozattal, mely szintén áprilisban startol, ebben többek között Julie Benz (Buffy), Grant Bowler (True Blood), Jaime Murray (Hustle) és Mia Kirshner (24) szerepelnek (YouTube csatornához katt).

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward