Duke Nukem Forever: Legrosszabbak ligájában

A japánok a 2012-es év legrosszabjai közé sorolták a Duke Nukem Forevert.

Duke Nukem Forever: Legrosszabbak ligájában

A japánok a 2012-es év legrosszabjai közé sorolták a Duke Nukem Forevert. A Kotaku által egészen pontosan "Shit of the Year Wiki"-nek fordított oldalon a játékosok a pályatervezésre, fejtörőkre, töltésre, fagyásokra, nagy installra, gyenge autosave időzítésre és buta MI-re panaszkodtak.

- "Come get some!" - "Most inkább mégse, de köszi..."

A japánoknak fájó pont volt a DLC tartalmak és tapaszok hiánya a japán verzióhoz, nem is beszélve arról, hogy a multiplayer szerverek az ottani indítást követően néhány héttel már le is lettek lőve.

A Duke Nukem Forever 49-54 közötti pontszámot tart minden platformon, mi bőkezűen 60%-ot adtunk neki anno, tesztünkhöz katt ide.

Idén egyébként még három játék kapott jelölést ebben a nem kifejezetten illusztris kategóriában, az egyik egy on-rail shooter, a Heavy Fire: Afghanistan. Van egy szerepjáték is, ez a Time and Eternity, ami egyébként nyugatra is ellátogatott sajna. A győztes pedig nem más, mint a Taiheiyo no Arashi -Senkan Yamato, Akastuki ni Syutsugekisu. Igen, az mind a címe és elvileg egy háborús szimulátorról van szó. Örülhetünk, mert ezzel csak a felkelő nap országában riogatták a népet.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward