Duke és a multi

Bár kimondani is fura, de nyakunkon a Duke Nukem Forever megjelenése, a multiplayer részéről viszont mélyen hallgatnak a cégnél, vajon miért?

Duke és a multi

Bár kimondani is fura, de nyakunkon a Duke Nukem Forever megjelenése, a multiplayer részéről viszont mélyen hallgatnak a cégnél, vajon miért? Szerencsére nem azért, mert nem lesz neki (2011-ben ez egy FPS-ben kb. megbocsáthatatlan bűn lenne), és még csak nem is azért mert nem büszkék rá, Randy Pitchford, a Gearbox főnöke teljesen más magyarázattal állt elő. Egy Eurogamernek adott interjújában azt mondta:

„Ki kell találnunk hogyan ’érezhetnék’ a játékosok a Duke multis részét, mert a multiplayer olyasmi, amit játszanod kell. Lehet némi elképzelésed és fogalmad róla a screenshotok alapján, de semmi több, a lényeg elmarad. Tehát jelenleg azon agyalunk hogyan prezentálhatnánk a dolgot. A puding próbája az evés, tehát nem szeretnék sokat beszélni róla.”

Azért ha részleteket nem is árult el, azt ígérte a régi Duke-os életérzésből kapunk majd egy jó nagy adaggal.

„Ne aggódjatok, jól emlékszünk rá, hogy anno miért akartunk a Duke-kal játszani, és ennek egy része az volt, hogy rohanjunk online, hogy összenyomjunk titeket, majd apró jégkockákká törjünk. A multiplayer fontos része a Duke Nukemnek… Nem célunk, hogy a Duke Nukem Forever legyen a multiplayer játékok új kompetitív platformja, a lényeg azon lesz, hogy jól érezzétek magatokat, összejöjjetek a haverokkal és ezekkel az egyedi eszközökkel bizonyítsátok ki a legjobb a harctéren.”

A DNF multi részét a Piranha készíti, egy kisebb kanadai stúdió, aminek eddig olyan játékokat köszönhettünk, mint a Medal of Honor: Heroes 2 és a Need for Speed: Undercover PSP-re, vagy a Die Hard: Nakatomi Plaza PC-re.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward