Duels of the Planeswalkers bejelentés

A kártyákkal foglalkozó Wizards of the Coast bejelentette a Magic 2014: Duels of the Planeswalkers-t.

Duels of the Planeswalkers bejelentés

A kártyákkal foglalkozó Wizards of the Coast bejelentette a Magic 2014: Duels of the Planeswalkers-t. A játék idén nyáron jelenik meg iOS-re, PC-re, PS3-ra, Xbox 360-ra és most első alkalommal, Androidra is!

Az idei lesz a negyedik Planeswalkers játék, mellyel bejön 10 új pakli, 15 féle új összecsapás és 10 fejtörő kihívás. Ott lesz az összes Magic 2014 Core Set kártya digitális verziója (most ha minden igaz, akkor szorosabb lesz a kapcsolat a fizikai kártyás játékkal), plusz egy sztori, melyben Chandra Nalaar lesz a társatok. A hivatalos forrás szerint magával ragadónak ígérkezik a történet és lesz néhány izgalmas új funkció is a játékban. Ami egyébként ki is próbálható a PAX East-en, de ha ezt a hírt olvassátok, akkor több mint valószínű, hogy nem vagytok ott. Alant a PC verzióból származó screenshotokat láthatjátok, amennyiben szeretnétek egy pillantást vetni a többi verzióra is, akkor ajánljuk figyelmetekbe a VG24/7 cikkét.

Galéria megnyitása grid_on

A széria fejlesztője, a Stainless Games közben dolgozik a Carmageddon: Reincarnation-ön is, amivel egy valóságos kövületet támasztanak fel, ha összejön.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward