Driveclub - vissza a tervezőasztalhoz

A Sony és az Evolution Studios nem tudta megjelentetni a játékot a PS4 rajtjára, és úgy tűnik, további várakozással teli hónapok várnak a rajongókra.

Driveclub - vissza a tervezőasztalhoz

Eredetileg a PlayStation 4 rajtjára jelent volna meg a közösségi autóversenyzésre építő DriveClub, de a Sony elfogadta, hogy több időre van szüksége a fejlesztőknek. Akkor még azt hittük, pusztán egy-két hónapos várakozásról van szó, ami pont arra elég, hogy a végső polírozást elvégezze a Motorstorm-sorozatról ismert Evolution Studios, de úgy látszik, nem ez a helyzet.

Eddig azt gondoltuk, hogy most már hamarosan megkapjuk a végleges megjelenési dátumot, ám úgy tűnik jóval tovább kell majd várnunk a játékra, mint arra korábban számítottunk. Scott Rhode, a Sony Worldwide Studios America fejese elmondta, egyszerűen nem szeretnek félkész játékot kiadni: "Néha a fejlesztés ugyan jól halad, és azt hisszük, hogy egy remek játékunk fog megszületni, de ahogy közeledünk a megjelenéshez, rájövünk hogy ezt még így nem szabadna kiadni, mert azzal csak kiábrándítanánk a rajongókat."

Rhode elmondta, a Sony belsős stúdióinál mindig is inkább lenyelték az extra költségeket, ha kellett: "Inkább visszaülünk a tervezőasztalhoz, és meggyőződünk róla, hogy a játék igenis nagyszerű, mielőtt kiadjuk. És ezzel a játékkal is ez történt most."

Habár ez így csak félig-meddig válaszolja meg kérdéseinket, az bizonyosnak látszik, hogy még egy ideig nem jelenik meg a Driveclub. Ezt Rhode is megerősítette: a megjelenési dátumot nem fogják bejelenteni a közeli jövőben, de ettől függetlenül azért hamarosan hallunk majd a játék felől.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward