Dreamfall Chapters: The Longest Journey helyzetjelentés

Új képek, JourneyCon 2013, új generációs konzolok

Dreamfall Chapters: The Longest Journey helyzetjelentés

Új képek láttak napvilágot a Dreamfall Chapters: The Longest Journey demójából, amelyeken az egyik játszható karakter, Kian Alvane, más néven az Apostol szerepel, aki Friar's Keep egyik cellájában vár éppen sorsára, majd egy régi ellenségével találkozik, aki ezúttal az ő oldalán áll, de van seprű, meg lens flare is, és már láthatunk egy inventory-kezdeményt is.

A képeket a Red Thread Games Kicstarterre tette fel, ahol rendszeresen bemutatják a támogatóknak az újdonságokat. A fejlesztés szépen halad, most fejezték be a munkát az ún. vertical slice demón, amely egy 20-30 perc játékidőt tartalmazó speciális bemutató anyag, amely már tartalmazza a játék főbb részeit, és tesztelésre is alkalmas. A Red Thread ezt a demót a közönségnek videókban fogja bemutatni, fejlesztői kommentárok kíséretében, de erre sajnos még várnunk kell pár hónapot, és be kell érjük a készülőben lévő dolgokról készült képekkel. Az egyik korábbi videóban, amelyben a fejlesztők beszélnek munkájukról pár pillanatra azért már láthatjuk mozgás közben is a játékot, Kian Alvane is felbukkan egy koncepciórajzon és Friar's Keepre is vethetünk kívülről pár pillantást.

A fejlesztőknek nem volt ideje unatkozni az utóbbi hónapok során, a játékon való ügyködés mellett még egy nagy találkozót is szerveztek, amely Oslóban kerül megrendezésre november 23-án, és terveik szerint minden évben meg fogják tartani. Az első ilyen JourneyConra már négy nap alatt elkelt az összes jegy, ezért a jövő évi rendezvényt már nagyobbra fogják tervezni, hogy helyet tudjon adni minden érdeklődőnek. Aki lemaradt, de szeretne elmenni, annak érdemes figyelni a játék Facebook oldalát és a Twittert is, ahol még osztogathatnak jegyeket.

Ragnar Tørnquist, a széria atyja elmondta, hogy már készülnek arra, hogy az új generációs konzolokra is kijöhessen a játék, amely kifejezetten jól fog mutatni a tévéképernyőn is, és a kanapéról is jól lehet majd irányítani. A lehetséges PS4-es és Xbox One-os kiadás mellett még a Wii U-s verzió lehetősége is felmerült.

Kapcsolódó híreink

Galéria megnyitása grid_on

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward