Dragon Age: Origins karakterek

A BioWare nemrég lerántotta a leplet a 6 választható Dragon Age: Origins karakterről. Ahogy azt a címe is sugallja, különös jelentőséggel bír, hogy hogyan választjuk meg származásunk a játék elején.

Dragon Age: Origins karakterek

A BioWare nemrég lerántotta a leplet a 6 választható Dragon Age: Origins karakterről. Ahogy azt a címe is sugallja, különös jelentőséggel bír, hogy hogyan választjuk meg származásunk a játék elején.

Ahogy azt a fejlesztők is írják, "Minden egyes faj egyedi környezetből indul, származásunk meghatározza kikkel találkozunk, miken megyünk keresztül, mik lesznek a motivációink, megalapozza kalandjaink kezdetét és alakulását." Mindenkihez tartozik jó néhány óra egyéni kaland.

A 6 karakter története néhány szóban:

Dailish Elf:

Mint egy, az utolsó "igazi elfek" közül, megelégedtél azzal, hogy napjaidat úgy töltsd, hogy együtt bolyongsz a klánoddal... mindaddig, amíg a sors nem sodorja utadba néped egyik ősi ereklyéjét, ami azzal fenyeget, hogy elszakít mindentől amit eddig ismertél...

City Elf (Városi Elf):

Egész életedet az emberi hűbérurak elnyomása alatt töltötted, de amikor a helyi uraság beállított az esküvőd napján, hogy gyakorolja az első éjszaka jogát rajtad, elszakadt a cérna. A faji feszültségek már nem húzódhattak tovább, elborított a bosszúvágy...

Dwarf Commoner (Törp közember):

Kaszt nélkülinek születtél egy olyan helyen, ahol a rang minden. A sorsod, hogy szolga és gengszer legyél a helyi bűnszövetkezet uránál. Egy senki voltál, mindaddig míg nem adódott egy lehetőség, ami a középpontba állított, ahol tetteiddel bizonyíthatsz.

Dwarf Noble (Törp nemes):

Mint egy törp király megbecsült gyermeke, büszkén vállalod első katonai parancsnoksági feladatod, csak azért hogy megtanuld, a törpe politika halálos intrikái még veszélyesebbek, mint amivel a harcmezőn valaha is találkozhatsz.

Mage (Mágus):

Olyan erővel ajándékozott meg a sors, amit sokak veszélyes átoknak tartanak. Életed nagyrészét a Mágusok Körének (Circle of the Magi) elszigetelt tornyaiban töltötted, ahol kiképeztek és folyamatos megfigyelés alatt tartottak a rettegett templomosok. A végső teszt előtt állsz, győzz és bizonyíts erőd, vagy bukj el és pusztulj.

Human Noble (Ember nemes):

Királyi családba, gazdagnak és hatalmasnak születtél. A diplomáciai és harci kiképzésed hamar próbára teszik, amint az apád kastélyát belső árulás éri, pontosan azon a napon, mikor bátyádnak háborúba kell vezetni seregeiteket.

Bővebb leírást, screenshotokat és háttérképeket taláhattok a hivatalos oldalon.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward