Dragon Age: Inquisition - új képek

Új képek és az ünnepi változat, amelyről a játék producere számolt be a Dragon Age blogon.

Dragon Age: Inquisition - új képek

A Dragon Age: Inquisitiont fejlesztő BioWare elkészítette a játék hagyományos ünnepi változatát, és közzétett pár új screenshotot is, hogy gyönyörködhessünk a fantasy szerepjáték helyszíneiben. Mark Darrah, a Dragon Age franchise executive producere a BioWare blogon számolt be a játék alakulásáról. Elmondta, hogy az ünnepi verzió elkészítése régi hagyomány náluk, és arra szolgál, hogy a csapat tagjai és a többiek a cégnél az ünnepek alatt már játszhasson a játék egy olyan formájával, ami a lehető legkomplettebb állapotban van.

Az idei ünnepi verziójukban a történet fő szála már az elejétől a végéig teljesen végigjátszható, ez segít az alkotóknak abban, hogy később még igazíthassanak tempón, ahol ezt szükségesnek érzik. Már működőképes a játék minden rendszere, és ezek a rendszerek már összedolgoznak, ahogy a végleges verzióban is fognak. Mielőtt irigykedni kezdenénk a kiváltságosokra, akik már játszhatnak, azért azt el kell mondanunk, hogy a szinkronhangok és a zene felvételeit még csak most fogják elkezdeni, és a játszható kasztokon is fognak még alakítani, hogy egyedinek érezzük őket játék közben.

A képeken látható pár helyszín az alfát megelőző verzióból van. Darrah a blogon a következőket írta ezekkel kapcsolatban: "A területek óriási részét teszik ki a Dragon Age: Inquisition tartalmainak. Számomra nagyon fontos, hogy a helyszínek nagyon változatosak legyenek. Ez nemcsak a történetmesélés lehetőségeit tágítja, de biztosítja számunkra, hogy rengeteg különböző dolgot bemutassunk. A játékban nagy hangsúlyt helyeztünk a felfedezésre, ezért ez elengedhetetlen."

A Dragon Age Inquisition 2014 őszén fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. A játékmenetről készült kiszivárgott videóról korábbi cikkünkben olvashattok.

Galéria megnyitása grid_on

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward