Dota 2 - megnyíltak a kapuk

A korlátozásokat megszüntették, nyitva állnak a kapuk mindenki előtt, aki szeretné kipróbálni ezt az élvezetes és igen összetett kompetitív aréna játékot.

Dota 2 - megnyíltak a kapuk

Örülhetnek azok, akik eddig arra vártak, hogy végre játszhassanak a Dota 2-vel: a Valve megszüntette a korlátozásokat és megnyitotta a játék kapuit mindenki előtt. Hónapokig csak sorban állással lehetett hozzáféréshez jutni. Ennek a korlátozásnak az volt a célja, hogy a játékosok körének növekedése irányított ütemben történjen, miközben a fejlesztők elvégzik a megfelelő beállításokat.

Ez a rendszer amolyan szükséges rossz volt, ami sokakat frusztrált, de elérte a célját, megakadályozta, hogy a játékot olyan mértékben lerohanják a játékosok, amit az infrastruktúra már nem bír lekezelni. Az elmúlt fél év során a fejlesztők szorgosan dolgoztak a háttérben, és munkájuk gyümölcse most ért be. A fejlesztések között természetesen nem csak a szerverpark bővítése szerepel, a Valve rengeteg változtatást eszközölt annak érdekében, hogy a kezdő játékosoknak kellemesebb élményekben lehessen része, ugyanis ez volt a játékkal kapcsolatban a másik dolog, ami szintén sokakat frusztrált. (Egy felhasználó Steamen egyenesen így reklámozta a játékot: "A legjobb nyelvtanuló eszköz az interneten. Tanulj meg olcsón spanyolul, oroszul és portugálul az önbecsülésed és az emberiségbe vetett hited árán.")

A Dota 2 jelenleg 6 és fél millió aktív felhasználóval rendelkezik, ami a korlátozások megszűnésével valószínűleg szépen meg fog ugrani. Akik már játszanak, azok különböző bónuszokat kapnak, ha új játékost hoznak, bizonyára ez is hozzá fog járulni a játékos közösség növekedéséhez.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward