Door Kickers alfa

A valós idejű taktikai szimben a SWAT kommandósok munkájába kóstolhatunk bele.

Door Kickers alfa

A KillHouse Games, a mindössze három főből álló román indie fejlesztőcsapat játéka, a Door Kickers most tart a második alfa verziónál. A felülnézetes taktikai szimben SWAT kommandósokat irányíthatunk, feladatunk a túszok megmentése, a bombák felrobbantásának megakadályozása és a rosszfiúk elkapása. Az akció valós időben zajlik, de a játékot bármikor megállíthatjuk, és parancsokat adhatunk csapatunknak, így a gondos tervezés és a taktika is fontos szerephez jut.

Az ellenfelek pozíciója minden alkalommal más és más lesz, így ha már kiismertünk egy pályát, akkor sem rohanhatunk végig rajta csukott szemmel. Lehetőség lesz arra is, hogy a játékosok saját pályákat és kalandokat készíthessenek. A játékban lesz még pár érdekesség, pl. kiválaszthatjuk, hogy milyen pontról hatolunk be a területre, a zárt ajtókat különböző módszerekkel nyithatjuk ki, lesz közelharc, őrkutyák, az ellenfelek képesek lesznek megadni magukat, összeállíthatjuk csapatunk felszerelését, és az MI-n is fejlesztenek még.

A játék egyelőre szóló változatban létezik. A KillHouse hajlik rá, hogy elkészítse a multit is, de ezt egyelőre még nem jelentették be hivatalosan. Az alfa hozzáférés nem ingyenes (7,99 dollár), de aki megveszi, az megkapja a játék végleges verzióját is. A Door Kickers még az idén meg fog jelenni PC-re, Macre, Linuxra, és később iOS-re és Androidra is. Steam Greenlighton már lehet rá szavazni.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward