DLC-káosz lesz az Evolve

Rengeteg különböző csomag és kiegészítő lesz elérhető a játékhoz. Megpróbálunk rendet teremteni a káoszban.

DLC-káosz lesz az Evolve

A 2K és a Turtle Rock Studios felfedte terveit az Evolve letölthető tartalmaival, csomagjaival és előrendelői bónuszaival kapcsolatban. Ha az egyszeri halandó el akar ezen igazodni, akkor nincs egyszerű dolga, főleg, hogy ezzel együtt a készítők bejelentették egy új szörny, a Behemoth érkezését, ami nem része az alapjátéknak.

Szóval, a Behemoth megvásárolható lesz tavasszal 14,99 dollárért, de a Monster Expansion Pack része is lesz, ami viszont ingyenes azok számára, akik előrendelik, vagy előre megveszik a teljes játékot, akik pedig így tesznek, azok februárban, a játék megjelenésekor ingyen kapnak egy új skint egy másik szörnyhöz, a Goliath-hoz.

Lesz Hunting Season Pass, amennyiben a szörnyes oldal annyira nem érdekel minket. Ez négy új vadászt tartogat nekünk, szintén tavasszal, továbbá három exkluzív skint a szörnyekhez a játék megjelenésekor. A Hunting Season Pass azonban része az Evolve Digital Deluxe Editionnek, így tehát ha amúgy is megvennénk, akkor érdemes rögtön ebbe beruházni.

Az egyenletet nem egyszerűsíti le, hogy az Xbox One külön extrákat kap. Ha digitálisan előre megvásároljuk a játékot sima, vagy Digital Deluxe Edition formájában, akkor rögtön hozzáférhetünk majd a harmadik szörnyhöz, illetve a vadászok harmadik szintjéhez a megjelenéskor, továbbá az éppen ma indult Xbox One-os nyílt bétateszt alatt is.

És akkor most nézzük meg rendszerezve a csomagokat és extrákat:

Xbox One Exclusive Pre-Purchase and Pre-Load

- Ha digitálisan megveszed előre az Xbox One-os verziót, akkor előtöltheted a játékot;

- Részt vehetsz a ma kezdődő nyílt bétában;

- A sima és a Digital Deluxe Edition elővásárlása azonnal feloldja a harmadik szörnyet (Wraith) és a harmadik szintű vadászokat mind a végleges játékban, mind a bétában;

- A sima és a Digital Deluxe Edition elővásárlása mellé megkapjuk ajándékba a Monster Expansion Packot, ami tartalmazza a tavasszal érkező Behemoth-ot és az azonnal elérhető Savage Goliath skint.

Evolve Hunting Season Pass

- Négy új játszható vadászt tartalmaz, egyet-egyet minden karakterosztályon belül, ezek tavasztól elérhetőek;

- Három skin jár hozza a szörnyekhez, melyeket csak itt kaphatunk meg;

- A karaktereket a szezonbérleten kívül külön is megvehetjük egyesével 7,49 dollárért;

- A szezonbérlet ára 24,99 dollár, így 5 dollárral fizetünk kevesebbet összességében.

Evolve Digital Deluxe Edition

- Már előre meg lehet vásárolni Xbox One-on, PC-n és hamarosan PS4-en is;

- A játékot és a Hunting Season Pass-t tartalmazza;

- Ha előre megvásároljátok, ingyen megkapjátok a Monster Expansion Packot, a fentebb már részletezett extrákkal;

- A csomag így 79,99 dollárba kerül 89,95 dollár helyett.

Evolve PC Monster Race Edition

- Vicces cím;

- Digitálisan elővásárolható, ilyenkor jár mellé a Monster Expansion Pack;

- Tartalmazza az alapjátékot, a Hunting Season Pass-t, és további tartalmakat, melyek később válnak majd elérhetővé - köztük lesz egy ötödik szörny, két további vadász, és négy szörny skin, utóbbi 30 napig exkluzív lesz;

- Mindezt 99,99 dollárért, 131,88 dollár helyett.

Ami a nyílt bétatesztet illeti, Xbox One-on ma indul el, és minden feloldott dolog átvihető a végleges verzióba. Január 17-én bővül az Xbox One-os béta az eddig nem látott Evacuation móddal, de ugyan ezen a napon PC-n és PS4-en is elindul a teszt.

Teljes a káosz

Miután a Turtle Rock mindezt bejelentette, hatalmas felhördülés következett a rajongók részéről. Sokan össze vannak zavarodva a rengeteg csomag és különböző kiegészítő láttán, még többen pedig nem értik, hogy miért nem kerülhetett be mindez az alapjátékba.

Phil Robb, a stúdió társalapítója a hivatalos fórumokon igyekezett oltani a tüzet. Elmondta, hogy a DLC-tartalmak nincsenek rajta a lemezen, azok ugyanis nincsenek kész. "A vadászok és a szörnyek elkészítése hatalmas munka, és nagyon drágák. Így ahelyett, hogy kidobtuk volna őket a kukába, inkább készítettünk egy tervet arra, hogy letölthető tartalomként megvalósítsuk őket. Amint megjelennek, látni fogjátok, hogy mekkora hatással vannak a játékra, és hogy megérik a pénzüket".

Az úriember megismételte azt is, hogy ezzel együtt a DLC-k megvásárlása nem kötelező, és nem fogják szétszabdalni a közösséget sem. Az Evolve-ban ugyanis minden új pálya ingyenes lesz, ráadásul a DLC-s karaktereket és szörnyeket birtokló vásárlók játszhatnak együtt azokkal, akiknek ezek nincsenek meg - így közvetve, de azok is részesülnek a DLC újdonságaiból, akik nem veszik meg azokat. Robb továbbá megígérte, hogy a DLC-kkel érkező szörnyek és vadászok nem borítják majd fel az egyensúlyt, azok ugyanis nem erősebbek, mint az alapjáték karakterei.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward