Division: Sosem lesz vége

Az Ubisoft szárnyai alatt fejődő Tom Clancy's The Division a vég nélküli tartalomra van kihegyezve.

Division: Sosem lesz vége

Az Ubisoft szárnyai alatt fejődő Tom Clancy's The Division a vég nélküli tartalomra van kihegyezve. A fejlesztők egy interjúban beszéltek arról, hogy hogyan kívánják ezt megvalósítani a PC-re, PS4-re és Xbox One-ra érkező játékban.

"OK. Ha láttátok a videót, akkor megfigyelhettétek, hogy a dinamikus, csapatban teljesíthető tartalmakon nagyon nagy hangsúly van" - nyilatkozta Ryan Bernard a Ubisoft Massive csapatának tagja. "Szeretnénk arra sarkallni a játékosokat, hogy játszanak együtt a nagyobb kihívásért és jutalmakért. A végjáték, és hogy képesek legyünk megtartani a játékosokat, nagyon fontos számunkra. Azt szeretnénk, ha a Division potenciálisan vég nélküli lenne, de egyelőre azt nem áruljuk el, hogy ezt hogyan akarjuk megoldani."

Annyi biztos, hogy a Division nem a grindelésről fog szólni, nem akarják, hogy azzal töltsük az időt, hogy 1000 db járványhordozó patkányt öljünk meg a jobb cuccokért.

"Szerepjátékot készítünk, így a történet nagyon fontos számunkra, azt akarjuk, hogy a mi sztorink más legyen."

Lesz egy mindenen átívelő főszál, de a történetmesélés nem ilyen egyszerűen működik a játékban, hogy van egy fő sztori és egy csomó mellékküldetés. Azt akarják, hogy természetes módon bontakozzanak ki az események. Kint vagytok a világban, kezelitek a problémás szituációkat, de ezekhez mind hozzátapad valami sztori és a részletekből összeáll majd valami nagyobb. Lényeges az is, hogy inkább a Ti történetetek lesz az egész, teljesen személyre szabottan, ami hozzáadódik a világ nagy sztorijához.

A Division egyébként rejtett szálakkal kötődik a Ghost Recon és a Splinter Cell játékokhoz is, érdemes lesz figyelni az Easter Egg-eket. Ami pedig a PvP-t illeti, annyi biztos, hogy fenntartja majd az adrenalin szinteteket, mert nem csak azt kockáztatjátok, hogy alacsonyan végeztek a pont táblában. Nem ám, ugyanis elveszíthetitek a cuccaitokat. A Division világában mindennek amit tesztek, következménye lesz.

A Division élmény hordozható gépekre is kiterjed:

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward