Dishonored: Nem önmagát játssza

A magyar felirattal érkező Dishonored nem lesz teletűzdelve scriptelt jelenetekkel!

Dishonored: Nem önmagát játssza

Először jöjjön egy örömteli hír: A ZeniMax® Europe Limited, a ZeniMax Media vállalata és a CNG.HU Kft. örömmel jelentik be, hogy Magyarországon közösen jelentetik meg az Arkane® Studios által fejlesztett first person akciójátékot, a Dishonored™-ot. A játék Xbox 360®, PlayStation®3 és PC platformokra érkezik és mindhárom változat magyar felirattal fog a boltokba kerülni.

Most, hogy ezt is tudjuk, jöjjön a medve. Az Arkane Studios-os Harvey Smith azt nyilatkozta, hogy ők nem akarnak egy olyan játékot csinálni, ami saját magát játssza (azaz tele van scriptelt jelenettel). Meg szeretnék őrizni a különbséget egy akciójáték és egy sima FPS közt. Példaként feljött a Deus Ex, Thief, Far Cry 2, BioShock, melyekre azt mondta, hogy mind first person játékok sok mondanivalóval, el lehet bennük merülni, sokuk remekül vegyíti a lopakodást és történetmesélést.

"A szabadság a lényeg. Nem akarunk olyan játékot, ami egy lineáris cső, ahol kezdesz az egyik végén, mehetsz jobbra vagy balra, láthatsz csodaszép tájakat, majd megérkezhetsz a végére. Mi soha nem akartunk ilyet. A mi célunk, hogy bemehess az épületek mögé, a tetőre, ússz a folyóban, bejuss egy csatornakapun és felhozhass egy halat."

Smith szerint az ipart erősíti a diverzitás, hogy minden játéknak megvan a helye, de ő a maga részéről nem szereti a szigorú felépítésű shootereket. Szeretné kihozni a kreativitást a játékosokból, többet vár el tőlük, mint ezek a látványra menő "csőjátékok".

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward