Diablo 3 megjelenési dátum

A Blizzard a mai napon végre kőbe véste a Diablo 3 megjelenési dátumát. A PC exkluzív hack&slash május 15-én landol a boltok polcain.

Diablo 3 megjelenési dátum

A Blizzard a mai napon végre kőbe véste a Diablo 3 megjelenési dátumát. A PC exkluzív hack&slash május 15-én landol a boltok polcain.

"Hosszú évek kemény munkája a fejlesztőcsapat részéről és több hónap bétateszt után, melyben többszázezer elhivatott játékos vett részt a világ minden tájáról, de végre kijelenthetjük, hogy a célvonalban vagyunk."

A következő pár hónapban elvégzik a játékon az utolsó simításokat és bíznak benne, hogy átnyújthatják az "ultimate akció-RPG-t". A Diablo 3 jön Windows XP/Vista/7 operációs rendszerekre, illetve Machintoshra. A javasolt fogyasztói ára £44.99, mind a digitális (amit közvetlenül a Blizzard árul), illetve dobozos verziónak.

A gyűjtői változat nem kevesebb, mint £69.99, ebben benne lesz egy dupla DVD/Blu-ray "Így készült" válogatással, tartalmazza a Diablo 3 Soundtrack-et, illetve egy 208 oldalas könyvet. Emellé jár még egy exkluzív 4GB-os pendrive az első két játék teljes verzióival rajta, plusz néhány in-game extra. Az extrák nem csak Diablosak, hanem WoW, illetve StarCraft 2: Wings of Liberty apróságokat is rejtenek.

A Diablo 3-at egyébként "ingyen" is megkapjátok, amennyiben vesztek egy World of Warcraft Annual Pass-t. Ez egyet jelent azzal, hogy odaragasztanak titeket a következő kiegészítőre is, mely a Mists of Pandaria címet viseli.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward