Diablo 3 – jönnek az átalakítható tárgyak?

A Blizzardnál a fejlesztők már azon gondolkodnak, hogy bevezetik az átalakítható statisztikájú tárgyakat a Diablo 3-ban.

Diablo 3 – jönnek az átalakítható tárgyak?

A Diablo 3 fejlesztője, a Blizzard már fontolgatja, hogy lehetővé teszi a játékosok számára a tárgyaikon lévő statisztikás átalakítását. Ha bevezetik ezeket, akkor úgy fog működni a dolog, hogy bizonyos statok csökkentésével más statokat növelhetünk (szóval hasonlóan mint a World of Warcraftban).

A Diablo 3 egyik jétékdizájnere, Don Vu a következőképp nyilatkozott erről egy interjúban: "Sokszor felbukkan beszédtémaként az irodában az, hogy nagyobb hatalmat adjunk a játékosok kezébe a tárgyaikon lévő statisztikák tekintetében. Rengeteg jó ötlet született már ezzel kapcsolatban, és a közösség is nagyszerű javaslatokat tett, de még nem véglegesítettünk semmilyen rendszert."

Az is lehetséges, hogy bizonyos tárgyakon lesznek helyek, amelyekbe bizonyos fajta kiegészítéseket rakhatunk, melyek segítségével még jobban átalakíthatjuk azokat. A csapat egyelőre még nem döntött, mivel ez egy olyan út, amelynek irányát a Blizzardnak alaposan meg kell fontolnia, mielőtt rálépne.

"Minden rendszernek megvannak az előnyei és hátrányai, ezért biztosak akarunk lenni abban, hogy jól döntünk, és minden változtatást jól át kell gondolnunk, mielőtt kiválasztanánk, milyen rendszereket akarunk implementálni" - vonta le Vu a következtetést.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward