Shop menü

DIABLO 3 INDULÁS

Bekövetkezett, amire mindenki számított: megteltek a Diablo 3 szerverek induláskor. Az ausztrál előrendelőket cserben hagyta a GAME bolthálózat. Problémák és megoldások.
Tibor Kovács
Tibor Kovács
Diablo 3 indulás

Az indulást követően nem kellett hozzá sok idő, hogy teljes kapacitással fussanak a gyorsan megtelő Diablo 3 szerverek, így sokan már nem is tudtak bejelentkezni a játékba. Tegnap éjjel és ma reggel is világszerte számtalan játékos jelezte, hogy beleütközött a gonosz Error 37-es hibaüzenetbe. A Blizzard már korábban figyelmeztetett mindenkit, hogy hasonló helyzet várható, és ez valóban be is következett, csak az előre jelzett 40 másodperces várakozási időt becsülték alul, voltak, akik hiába vártak türelmesen és próbálkoztak újra meg újra. A Blizzard nekiállt, hogy megoldja a problémát, ma reggel lekapcsolta a Battle.net-et és még több szervert helyezett üzembe. A helyzetről a következő nyilatkozatot tették közzé: "Kérjük vegye mindenki figyelembe, hogy a nagy adatforgalom miatt a bejelentkezés és a karakter kreálás lelassulhat,  kérünk mindenkit, hogy várjon, és próbálkozzon újra. Ideiglenesen lekapcsoltuk a Battle.net szervereket és újabb szervereket indítottunk, hogy megbirkózzanak a forgalommal."

A Blizzard köszöni mindenkinek a türelmét, és reméli, hogy minél hamarabb meg tudja oldani a problémákat. Úgy néz ki azóta haladtak is valamennyit, mert a Battle.net újra él, délelőtt pedig minden gond nélkül be lehetett már jelentkezni. Persze akad még pár kisebb probléma, pl. a gyűjtői kiadással érkezett sigilt nem lehet elmenteni, de hát ez legyen a legnagyobb gondunk. A valós pénzes aukciós házat még ne keressétek, az csak május 25-én indul.

A Blizzard más téren is bevetette problémamegoldóit. Azok az ausztrál Diablósok, akik GAME bolthálózattól rendelték meg a játékot csak az indulás előtt pár órával értesülhettek róla, hogy rendelésüknek annyi. A GAME Australia tegnap csődöt jelentett, és a pénzt csak azoknak hajlandó visszatéríteni, akik a csődbiztosnál nyilvántartásba vetetik magukat, mint hitelezők (és még ez sem garantálja, hogy ténylegesen vissza is kapják a pénzüket). A Blizzard nagylelkű ajánlatot tett a károsultaknak, felajánlotta, hogy aki a diablo3.com-ról május 21-ig megvásárolja a digitális verziót, és a bebukott GAME-es előrendelői számláját elküldi, az visszakapja a rajta szereplő összeget.

Galéria megnyitása

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére