Diablo 3: Ha már tartalom nincs...

... akkor növelik a szintkorlátot. 

Diablo 3: Ha már tartalom nincs...

A Blizzard új szintezési rendszert illesztett a Diablo III-hoz, annak érdekében, hogy tovább finomíthassátok képességeiteket. A Battle.net-en részletesen jellemzett új Paragon rendszer az 1.0.4-es patchben érkezik, az unatkozó 60-as szintűek legnagyobb örömére(?).

100 Paragon szint van, mind 3%-kal növeli a Magic Find és Gold Find passzív képességeteket, valamint megdobja az alapvető statisztikáitokat is, így az erőt, ügyességet, intelligenciát és vitalitást. A Paragon szintekben való haladásotokat a többiek is láthatják majd, a karakter portrétok körül megjelenik egy szép új keret és alul, kék számmal írja majd ki a játék a Paragon szinteteket. Az elsőt megszerezni körülbelül annyi idő lesz, mint 59-ről 60-ra fejlődni, innen pedig csak növekedni fognak az XP követelmények. Magyarán szólva, legalább annyi időt bele kell ölni a karakteretek kimaxolásába, mint amennyi Diablo 2-ben a 99-es szint megugrásához kellett, farmolhatjátok Diablót a végtelenségig...

A Magic Find és Gold Find képességekre nem mellesleg pakoltak egy limitet, nehogy nagyon elszálljatok vele, 300%-ban maximalizálták az értékeket. Ez annyit tesz, hogy anélkül, hogy akár egyetlen cuccotokon is lenne ilyen stat, a 100-as Paragon szinttel kimaxolhatjátok őket. Erre majd érdemes figyelni, ha megmásztátok a szamárlétrát. Megint. 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward