Diablo 3: bezár a bazár

A mai napon bezár a Diablo 3 aukciós háza, de június 24-ig még fel lehet venni a bent maradt tárgyakat és pénzt.

Diablo 3: bezár a bazár

A mai napon beszünteti működését a Diablo 3 aukciós háza. A játék főmenüjéből még elérhető ugyan, de licitálni, vásárolni vagy új aukciókat létrehozni már nem lehet sem a golddal, sem a valós pénzzel működő AH-ban.

A tárgyak és az arany átvételére június 24-ig lesz lehetősége mindenkinek a szokásos módon, a "Completed" fül alatt. A még folyamatban lévő aukciók ideje rendesen, menetrend szerint fog lejárni. A Blizzard elmondta, hogy a határidőig fel nem vett pénzt és be nem gyűjtött tárgyakat elviszik a kincsvadász goblinok, és ezek visszaszerzésére többé nem lesz lehetőség.

A Battle.net Balance ill. a PayPal segítségével történt sikeres tranzakciókból ugyanúgy levonják az illetéket, ahogy eddig.

A Blizzard már tavaly bejelentette a sok vitát kavart aukciós ház bezárását, mert úgy érezte, hogy nem tesz jót a Diablo játékmenet lényegének.

"Egyre inkább világossá vált, hogy az aukciós ház rendszer, bár sok előnye van és sok játékos használja a világ minden tájáról, végső soron aláássa a Diablo alapvető játékmenetét, melynek lényege, hogy a jó zsákmány reményében öljük a szörnyeket" - nyilatkozta John Light, a jövő héten megjelenő Reaper of Souls kiegészítő rendezője.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward