Delta Six - egy dögös kontroller

Delta Six - egy dögös kontroller

A Delta Six egy különleges, rohampuska alakú PS3, Xbox 360 és PC-kompatibilis játékkontroller, amely már készen várja a következő konzolgeneráció kihívásait is. Fejlesztői a Kickstarter segítségével hozták létre ezt a csodát, amely már előrendelhető potom 245 dollárért, ami kicsivel kevesebb, mint a rendes bolti 300 dolláros ár. Fegyverünkhöz, azaz kontrollerünkhöz 60 dollárért külön hordtáskát is vásárolhatunk.

A Delta Six más hasonló kontrollerekkel (pl. Nintendo Zapper) ellentétben nem a fény segítségével működik, hanem egy gyorsulásmérőt rejt magában, és ennek segítségével állapítja meg, hogy hová céloz a játékos. Ha puskatussal ütünk, az a közelharci támadásokat aktiválja, az újratöltéshez elég, ha megütögetjük a tárat, ha pedig a távcső felé hajolunk, az a zoomot aktiválja. Lövéskor fegyverünk vissza is rúg.

A Delta Six hagyományos irányító részeket is tartalmaz, a mozgás egy jobb hüvelykujjal mozgatható analóg karral valósítható meg. A kar alatt gombokat is találunk, és a fegyvert tartó bal kezünknek is jutnak gombok. A Delta Six precízió szempontjából nyilván nem lesz versenytársa az egérnek, de ha szeretnénk még jobban beleélni magunkat kedvenc shooterünkbe, akkor jó választás lehet.

Galéria megnyitása grid_on

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward