Decemberben jön a PS4 Magyarországra

A Sony alaposan meglepett minket az új bejelentésével, miszerint nem jövő év februárban, még csak nem is januárban, hanem már decemberben eljut hazánkba a PS4!

Decemberben jön a PS4 Magyarországra

A Sony alaposan meglepett minket az új bejelentésével, miszerint nem jövő év februárban, még csak nem is januárban, hanem már decemberben eljut kis hazánkba a PS4! A hivatalos dátum december 13-a, alant idézzük a PlayStation®4 Magyarország hivatalos Facebook oldalán megjelent hírt, melyben a hivatalos magyar árszabásról is tájékoztatnak:

[italic]"A Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) bejelentette a régóta várt PlayStation®4 (PS4™) számítógépes szórakoztató rendszer magyarországi, csehországi és szlovákiai piacra érkezésének időpontját és hivatalos eladási árait. A legújabb PlayStation® ára Magyarországon 127 990 forint lesz. A konzol egy választható játékkal – Killzone: Shadow Fall – együtt 140 990 forintos csomagáron is kapható majd. Ezek az árak nagyszerű ár-érték arányt mutatnak az új generációs otthoni szórakoztató rendszerek esetében.

„Nagyon örülünk, hogy karácsony előtt elhozhatjuk Magyarországra, Csehországba és Szlovákiába a PS4-et, amivel eleget teszünk a megjelenési dátumra türelmesen várakozó játékosok magas elvárásainak” – kommentálta a SCEE bejelentését Steve Foster, a vállalat Kelet és délkelet-európai értékesítési és marketing menedzsere, aki hozzátette, hogy a régió nagyon fontos számukra, amit az is bizonyít, hogy az év legfontosabb időszaka előtt elérhetővé válik a PS4."

[/italic]

Már csak egy kérdésünk maradt: akkor mi most tényleg előbb kapunk PS4-et mint Japán? :)

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward