Decemberben jön a Destiny első kiegészítője

Még az idén érkezik a The Dark Below, jövőre pedig jön a következő kiegészítő, a House of Wolves.

Decemberben jön a Destiny első kiegészítője

A Bungie bejelentette, hogy a Destiny első kiegészítője december 9-én érkezik The Dark Below címmel. A DLC 19,99 dolláros/eurós áron lesz kapható, a 34,99 dollárért/euróért megvásárolható szezonbérlet ezt, és az utána következő kiegészítőt, a House of Wolvest is tartalmazza.

A The Dark Below új fegyvereket, páncélokat és új Legendary ill. Exotic tárgyakat is ad a játékhoz. A maximális szint 30-ról 32-re emelkedik, és a felszerelés szintje is ehhez fog igazodni. Az új sztoriba egy Eris nevű kereskedő fogja bevezetni a játékosokat, aki a Towerben lesz megtalálható. Az általa adott küldetések során a Hive-val és a Crota nevű bosszal kell majd szembeszállnunk, és megakadályoznunk, hogy elfoglalják a Naprendszert.

A kompetitív multiplayer rész három új arénával bővül. Két új közelharci térkép is érkezik, a The Pantheon amely a Black Gardenben található Vex Temple belsejében van, és a The Cauldron, amely egy elhagyatott hely, melyet régebben a Hive rituális célokra használt. A Skyshock nevű új pályán a járműveké lesz a főszerep.

Will of Crota neven új strike is érkezik, de ezt minden játékos megkapja. A Sony és az Activision megegyezéséből kifolyólag a PlayStationös játékosok egy Exotic tárgyat és még egy extra strike-ot is kapnak, melynek neve a The Undying Mind és a Black Gardenben található.

Helmouthban lesz a Crota's End nevű új hatfős raid, melynek megnyitására várni kell kicsit majd egy kicsit, induláskor nem lesz elérhető.

A Destiny második kiegészítője, a House of Wolves megjelenése 2015-re várható.

Galéria megnyitása grid_on

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward