Decemberben bezár a Warhammer Online

A Mythic és a Games Workshop nem újítja meg szerződését.

Decemberben bezár a Warhammer Online

A Mythic Entertainment bejelentette, hogy a Warhammer Online: Age of Reckoning fantasy MMO december 18-án bezárja kapuit. A 2008 szeptember 18-án indult játék azért fog megszűnni, mert lejárt a szerződés a Mythic és a Warhammer védjegy tulajdonosa, a Games Workshop között. A Mythic már be is szüntette a három hónapos előfizetések értékesítését.

"A Games Workshop világszínvonalú védjegyet hozott létre a Warhammerrrel. Szerencsések voltunk, hogy közel egy évtizedig játszhattunk univerzumukban, és öt nagyszerű évet végigvihettünk a játékkal" - írta Carrie Gouskos producer a játék blogján. "De minden véget ér egyszer, így a szerződésünk is. Mindkét fél, a Games Workshop és a Mythic is egyetértett abban, hogy elválnak útjaik, annak ellenére, hogy érzelmileg mennyire nehéz elengednünk a játékot."

Annak ellenére, hogy megszűnik az együttműködés a felek között, ha lejárt a szerződés, a Mythic szerint nincs ellenségeskedés a két cég között. "Hatalmas megtiszteltetés volt a Games Workshoppal együtt dolgozni, és bár elválnak útjaink, velük való kapcsolatunk erős marad."

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward