Dead Synchronicity: Tomorrow Comes Today Kickstarteren

Különleges stílusú, komoly hangvételű poszt-apokaliptikus, zombimentes spanyol kalandjáték.

Dead Synchronicity: Tomorrow Comes Today Kickstarteren

A Dead Synchronicity: Tomorrow Comes Today-ben a civilizáció vesztét nem a szokásos atomháború vagy zombik okozták: az emberiség tagjai elveszítették emlékeiket. A különleges expresszionista stílusú, old-school 2D-s kalandjátékot a spanyol Fictiorama Studios fejleszti PC-re, Macre és iOS-re, és 45 000 dollárra van szükségük elkészítéséhez, ezért Kickstarterre és Steam Greenlightra vitték projektjüket.

Az alkotókra saját bevallásuk szerint Joseph Conrad, Phillip K. Dick, Tarkovszkij és Terry Gilliam alkotásai, a 70-es és 80-as évek terror filmjei és a 90-es évek kalandjátékai voltak nagy hatással. A kitűnő aláfestőzenét az alternatív rockot játszó spanyol Kovalski együttes szolgáltatja.

A Kickstarteres kampány még 30 napig tart, a támogatói díjak között szerepel egy eredeti Alfonso Azpiri grafika is (imádom Azpirit, de sajnos perpill nincs nálam 4000 dollár), és még sok más egyedi jutalom, pl. a főhős szobra, személyre szóló koncert, egy hétvége az alkotókkal, focimeccs egy általunk választott madridi stadionban.

Visszatérve a sztorira, a játék történetében az emlékezetvesztést okozó katasztrófát "Nagy Hullámnak" hívják, és az emlékek kitörlése mellett más hatása is volt: az emberek természetfeletti érzékekkel rendelkező lényekké váltak, legtöbbjük azonban lassú halálra van ítélve. Sorsukat nehezíti még, hogy könyörtelen katonai erők elnyomása alatt állnak. A játék főhőse, Michael szintén nem emlékszik múltjára, feladata, hogy megakadályozza a Dead Synchronicity nevű újabb katasztrófát, amelynek során maga az idő szűnne meg létezni.

A játék alfa verziójának demója innen letölthető. A Kickstarteres támogatók és azok, akik segítenek terjeszteni a Steam Greenlightos és Kickstarteres kampány hírét, valamint ezt jelzik a játék alkotóinak, kipróbálhatják a demó egy hosszabb verzióját is.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward