Dead Space: Extraction részletek

Az EA Redwood Shores-os fejes Glen Schofield elárult néhány részletet az új Dead Space játékról, így például, hogy az Extraction előzménye lesz az eredeti Dead Space-nek.

Dead Space: Extraction részletek

Az EA Redwood Shores-os fejes Glen Schofield elárult néhány részletet az új, Wii-re megjelenő Dead Space játékról, így például, hogy az Extraction előzménye lesz az eredeti Dead Space-nek. A játék 3 héttel a korábbi főszereplő Isaac Clarke megérkezése előtt játszódik az Ishimurán, így ő egyáltalán nem is szerepel majd benne.

Schofield azt is megismételte, hogy női főszereplőt is kapunk majd a horror fps "folytatásában". Ugyanis jó néhány ember bőrébe bebújhatunk a játék során, ami rendkívül ígéretesen hangzik, hogy ha a beígért co-operatív multiplayerre gondolunk.

Ami pedig a helyszínt illeti, nem csak az Ishimura van terítéken. Egy bolygón nyit a cselekmény és csak azután tér vissza az űrbázisra (ismerős lehet azoknak akik az animét látták). A fegyverek közt újra láthatjuk majd a flamethrower-t és jó néhány féle pisztolyra is számíthatunk.

Az EA ígérete szerint több fegyver, ellenség és karakter is lesz. Ezek közül kettőről most kaptunk is információt, az ellenségekről még nem esett szó.

Az Extraction várhatóan ez év vége felé jelenik majd meg.

                         

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward