Dead Rising 2: Case West

A meglepően nagy sikereket elért Case Zero után bemutatták a következő Xbox 360 exkluzív letölthető játékot, a Dead Rising 2: Case Westet.

Dead Rising 2: Case West

Sok mindennel készült a Capcom az idei TGS-re. A meglepően nagy sikereket elért Case Zero után (XBLA rekordot döntött) bemutatták a következő Xbox 360 exkluzív letölthető játékot, a Dead Rising 2: Case Westet. Ez is egy kis kiegészítés lesz majd a játékhoz, de míg a Case Zero egy előtörténet volt, ez egy epilógus lesz, közvetlenül követi majd a DR2 eseményeit.

A Capcom hozott egy rövidke trailert is hozzá, melyben Chuck Greene a távolból vizslatja Fortune City-t, de ezúttal nincs egyedül. Ez a küldetés nem egy emberes lesz... segítsége pedig nem más, mint Frank West a DR1 hőse. Ebből kitalálhattátok, hogy co-op játékról lesz szó.

Megtudhatjuk majd mi áll a Fortune City-i zendülés mögött, és további nyomokat találunk a Willamette incidens kapcsán is.

A sikereket látva a Capcom úgy döntött, hogy felvásárolja a fejlesztő Blue Castle Games-et, akik ettől fogva Blue Castle Games Vancouver név alatt futnak. Megjelenési dátum egyelőre nincs, meg kell elégedjetek a trailerrel

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward