Dawn of War II kiegészítő a láthatáron

A THQ bejelentette a DoWII standalone (az eredeti játék nélkül is játszható) expanzióját, a Chaos Rising-ot, amely ha minden jól megy, akkor jövő tavasszal jelenik meg.

Dawn of War II kiegészítő a láthatáron

A THQ bejelentette a DoW II standalone (az eredeti játék nélkül is játszható) expanzióját, a Chaos Rising-ot, amely ha minden jól megy, akkor jövő tavasszal jelenik meg.

Az alcím a kiegészítő által behozott új frakcióra utal, a Chaos Space Marines-re (Káosz Űrgárdisták), akik ha már itt vannak, akkor igyekszenek minél laposabbra gyepálni a jóakaratú Vérhollókat (Blood Ravens). Ennek oka, hogy az előbbiek az emberi birodalom fennállásának korai szakaszában elárulták Űrgárdista bajtársaikat és polgárháborút szítottak, aminek következtében majdnem kihalt az emberiség.

A Relic által készített új kampány 20 misszióból fog állni, amelybe lehetőségünk lesz majd áthozni az eredeti játékból a Vérholló squadunkat. A szintlimit 30-as szintre emelkedik és természetesen jön számos új begyűjthető tárgy is vele együtt. Ilyen fronton lesz még egy extra is, a sima Űrgárdisták felvehetik majd Kaotikus ellenlábasaik felszereléseit, persze ennek súlyos ára is lesz...

A multiplayer sem marad majd el az egyjátékos módtól, új játszható frakcióként bejönnek a Káosz Űrgárdisták, a meglévő Ork, Eldar, Tyranid és Űrgárdista erők pedig kapnak új egységeket. Mondanunk sem kell, lesznek új térképek is.

Warhammer 40k: Dawn of War II tesztünkhöz katt.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward